Leto u gradu!

26. jul 2021. Beograd

Autor: Drozli
[ivory-search id="2692" title="Default Search Form"]
Startujemo dane hladnog piva i vrhunskog hiphopa na otvorenom uz najukusniju bleju u Beogradu.

Gramofone zagreva Bege Fank koji će nas izvozati do istoka preko juga i zapadne obale, dok će Mlata ovog puta u ulozi di džeja vrteti isključivo dragulje iz svoje džinovske muzičke kolekcije.

Bege Fank je pripremio američki rep 94/95/96 koji se puštao na najslušanijoj žanrovskoj radio emisiji u SRJ – GETO, West Coast GFunk (2Pac, Warren G, Snoop, Coolio, MC Eihit, Spice 1, Paris itd) ali i jug (Geto Boys, Scarface, DMG, 5th Ward Boyz, Odd Squad, Outkast..) i istok (Wu Tang, Nas, Mobb Deep, Rakim, Notorious B.I.G…)

Točena Drozli piva:

Sick Touch Lager Alk. 4,50% vol.
Gru tu je West Coast IPA Alk. 6,10% vol.
Blonde Wisdom Belgian Floral Ale Alk. 4,20% vol.
Easy Mac American Pale Ale Alk. 4,60% vol.
Notorious Stout Alk. 6,00% vol.
Noksi NEIPA Alk. 5,20% vol.

Vidimo se u subotu 26.06. od 17h!
Event link https://fb.me/e/IQO6pOVn

Kako je bilo?

Beton bulevara Džordža Vašingtona bio je vreo, žedan i spreman za upijanje svog Drozli piva koje će nam preliti čašu to veče.
Bege Fank je zavrteo rep omaž emisiji Geto a pivo je počelo da se toči… Master hiphopa a rookie u di džejingu Mlata nas je nakon Bege Fanka celo veče mrdao izabranim trakama, a nije odoleo da sa Brankom uhvati mikrofon pa se Palilulom orilo Dozvolite da zapalim. Ekipe sa svih strana su vodile pivsku diskusiju o gorčini nove ture Noksi NEIPA, dok su se piva točila premijerno u novim Drozli staklenim pintama.

Sick Touch potvrđeno pogodan za letnju bleju

Da li zato što niste smeli pred Cobranom da pijete Blonde Wisdom ili Easy Mac, ili vam je to veče najviše legao Sick Touch Lager, nemamo pojma, ali smo nakon žurke nazad u Kikindu nosili najviše praznih Sick Touch burića.

Hvala ekipi iz Kikinde, Sick Touch-u, svima koji su cele nedelje jedva čekali žurku i svima koji su bili u prolazu a sa nama plesali do kraja večeri. Krucijalne momente žurke je uslikala Anđela Tul, a oni su izgledali ovako:
Podeli