Uslovi korišćenja

Datum poslednje izmene: 20. mart, 2024

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja („Uslovi“, „Uslovi korišćenja“) pre upotrebe sajta kombuha.rs (dalje u tekstu: „Sajt“) koji je u vlasništvu Drozli Brewery & Distillery („mi“, „nas“ ili „naš“).

1. Prihvatanje Uslova

Korišćenjem Sajta, automatski prihvatate ove Uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa nekim delom ovih Uslova korišćenja, molimo vas da ne koristite naš Sajt.

2. Intelektualna svojina

Sav sadržaj dostupan na Sajtu, vlasništvo je Drozli Brewery & Distillery ili naših davaoca licenci i zaštićen je odgovarajućim zakonima o intelektualnoj svojini.

3. Korisnički sadržaj

Korisnici mogu ostavljati komentare i drugi korisnički sadržaj na Sajtu. Kada ostavljate sadržaj na našem Sajtu, potvrđujete da imate pravo na takav sadržaj i da niste prekršili prava trećih strana.

4. Ograničenja odgovornosti

Mi se trudimo da osiguramo tačnost i ažurnost informacija na našem Sajtu, ali ne garantujemo njihovu potpunost ili tačnost. Koristite informacije na Sajtu na sopstveni rizik.

5. Izmene Uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ove Uslove korišćenja. Promene stupaju na snagu objavljivanjem ažuriranih Uslova korišćenja na Sajtu. Vaše korišćenje Sajta nakon tih promena predstavlja vašu saglasnost sa izmenjenim Uslovima korišćenja.

6. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primedbi u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte na vops@drozli.com.