Uslovi kupovine

Datum poslednje izmene: 20. mart, 2024

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove kupovine („Uslovi“, „Uslovi kupovine“) pre kupovine proizvoda na sajtu kombuha.rs (dalje u tekstu: „Sajt“) koji je u vlasništvu Drozli Brewery & Distillery („mi“, „nas“ ili „naš“).

1. Prihvatanje Uslova

Kupovinom proizvoda putem našeg Sajta, automatski prihvatate ove Uslove kupovine. Ako se ne slažete sa nekim delom ovih Uslova kupovine, molimo vas da ne vršite kupovinu na našem Sajtu.

2. Cene i Plaćanje

Sve cene na Sajtu su iskazane u lokalnoj valuti i podložne su promenama bez prethodne najave. Plaćanje se može vršiti putem različitih metoda plaćanja koje su dostupne na Sajtu.

3. Isporuka

Mi se trudimo da isporučimo naručene proizvode u najkraćem mogućem roku. Međutim, ne garantujemo tačan datum isporuke i ne snosimo odgovornost za eventualna kašnjenja u isporuci.

4. Povraćaj sredstava

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete zahtevati povraćaj sredstava u skladu sa našom Politikom povraćaja. Detaljnije informacije o povraćaju sredstava možete pronaći na našem Sajtu.

5. Ograničenja odgovornosti

Mi se trudimo da osiguramo tačnost i ažurnost informacija na našem Sajtu, ali ne garantujemo njihovu potpunost ili tačnost. Koristite informacije na Sajtu na sopstveni rizik.

6. Izmene Uslova kupovine

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ove Uslove kupovine. Promene stupaju na snagu objavljivanjem ažuriranih Uslova kupovine na Sajtu. Vaša kupovina proizvoda nakon tih promena predstavlja vašu saglasnost sa izmenjenim Uslovima kupovine.

7. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primedbi u vezi sa ovim Uslovima kupovine, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte na vops@drozli.com.