Politika privatnosti

Datum poslednje izmene: 20. mart, 2024

1. Prikupljanje Informacija

Prilikom posete našem Sajtu, možemo automatski prikupljati određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem veb pregledaču, IP adresi, vremenu pristupa i stranicama koje ste posetili na našem Sajtu. Ove informacije možemo prikupljati korišćenjem „kolačića“ i sličnih tehnologija. Za više informacija o kolačićima i kako ih možete kontrolisati, molimo vas da pogledate našu Politiku o kolačićima.

2. Korišćenje Informacija

Informacije koje prikupljamo koristimo kako bismo analizirali trendove, upravljali Sajtom, pratili kretanje korisnika i prikupljali demografske podatke o našim korisnicima u celini. Te informacije koristimo isključivo za interne potrebe i ne delimo ih sa trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno radi pružanja usluga koje tražite od nas.

3. Bezbednost

Važno nam je osigurati bezbednost vaših podataka. Međutim, imajte na umu da nijedan metod prenosa preko interneta, ili elektronskog skladištenja, nije potpuno siguran. Stoga, iako se trudimo da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

4. Vaša Prava

Imate pravo da zatražite informacije o ličnim podacima koje čuvamo o vama, kao i pravo na ispravku, brisanje ili ograničavanje obrade tih podataka. Takođe imate pravo na prenosivost podataka. Ako želite iskoristiti ova prava, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte na vops@drozli.com.

5. Promene Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti može se povremeno ažurirati kako bismo odražavali promene u našim praksama ili zakonskim zahtevima. Kada izvršimo bilo kakve izmene, ažuriraćemo datum „Datum poslednje izmene“ na vrhu ove Politike privatnosti. Preporučujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o tome kako štitimo vaše podatke.

Kontakt informacije:

Drozli Brewery & Distillery
Adresa: Sterije Popovića 42, 23300 Kikinda
E-pošta: vops@drozli.com
Telefon: 0631022515